Om

Om JoY – Johan och Ylva Bergstad

Ylva Bergstad

har psykologlegitimation med mångårig erfarenhet av att hjälpa framför allt par och familjer. Hennes psykologanställningar har riktat sig dels till människor i arbetslivet under tiden på Arbetslivstjänster och till småbarnsfamiljer för uppdragsgivare som Carema, Landstinget Gävleborg och Landstinget Dalarna. Tidigare uppdrag inom JoY Psykologteam har förutom kurser även bestått av konflikthantering, stödsamtal och föredrag. Läs mer på www.ylvabergstad.com.

Johan Bergstad

har psykologlegitimation och är författare, föreläsare och mindfulnesslärare. Han har gått utbildningar i mindfulness för bland andra Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Melissa Blacker och Florence Meleo-Meyer från Center for Mindfulness (USA) och instruktörsutbildningar för Andries Kroese (Norge) och Antonia Sumbundu (Danmark). Johan har också gått utbildning i Nonviolent Communication för Marshall Rosenberg (USA).
Johan arbetar främst med föreläsningar och utbildningar i fokusträning, kommunikation och mindfulness. Han är bl a författare till “Hjärnfokus” och “Mindfulness steg för steg” och har skapat några av de mest populära mindfulnessapparna i Sverige (klicka HÄR för mer info).

Johan har grundat Mindfulness Academy Scandinavia och Mindfulness Apps och står bakom:

Oas – ett mindfulnessprogram (2008)
Mindfulness steg för steg (2009)
Dagliga droppar mindfulness (2010)
Mindfulness – Lugn och lycklig (2011)

Johan och Ylva Bergstad bor i Dormsjö, södra Dalarna. Paret har fyra barn (födda 2002, 2004, 2007 och 2016).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *