Om

Om JoY – Johan och Ylva Bergstad

Ylva Bergstad

har psykologlegitimation med mångårig erfarenhet av att hjälpa framför allt par och familjer. Hennes psykologanställningar har riktat sig dels till människor i arbetslivet under tiden på Arbetslivstjänster och till småbarnsfamiljer för uppdragsgivare som Carema, Landstinget Gävleborg och Landstinget Dalarna. Tidigare uppdrag inom JoY Psykologteam har förutom kurser även bestått av konflikthantering, stödsamtal och föredrag. Läs mer på www.ylvabergstad.com.

Johan Bergstad

har psykologlegitimation och är mindfulnesslärare, författare och fotograf. Han har gått utbildningar i mindfulness för bland andra Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Melissa Blacker och Florence Meleo-Meyer från Center for Mindfulness (USA) och instruktörsutbildningar för Andries Kroese (Norge) och Antonia Sumbundu (Danmark). Johan har också gått utbildning i Nonviolent Communication för Marshall Rosenberg (USA).
Johan arbetar främst med föreläsningar och utbildningar i kommunikation och mindfulness, samt stöd till individer, grupper och organisationer. Han har skapat Oas – ett mindfulnessprogram (2008), bok-cd:n Mindfulness steg för steg (2009), cd:n Dagliga droppar mindfulness (2010) och dubbel-cd:n Mindfulness – Lugn och lycklig (2011). Han har även grundat Mindfulness Academy Scandinavia.

Johan och Ylva Bergstad bor i Dormsjö, södra Dalarna. Paret har tre barn tillsammans (födda 2002, 2004 och 2007).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *